appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De vogeltrek: de grootste volksverhuizing ter wereld

Vroege Vogels
vrijdag 7 juni 2019 | BNNVARA | Vroege Vogels Twitter

Afgelopen weken deed Vroege Vogels verslag van de grootste volksverhuizing ter wereld in het 'Vogeltrekjournaal'. Grutto's, lepelaars, de grote karekiet en nog veel meer: allerlei vogels passeerden de revue. Al dat vogelachtige nieuws vraagt natuurlijk om een speciale aflevering van onze podcast in vogelvlucht: Vroege Vogels in 30 minuten.

#23 Extra aflevering: de vogeltrek van voorjaar 2019

Van kraanvogels in februari tot de eerste boerenzwaluw, van de grutto tot de koekoek: het was weer een vogeldrukte van jewelste in Nederland. In het Vogeltrekjournaal werden de trekvogels op de voet gevolgd. Wie was er nieuw deze week? En, welke vogels kon je horen in de achtertuin? Een waar concert van vogelgeluiden en een genot voor het oog om de vogels weer in ons land te mogen zien. 

Luister naar de samenvatting en geniet in vogelvlucht!

Vroege Vogels: iedere zondagochtend van 07.00 tot 10.00 uur. 

Vroege Vogels is hét programma over natuur en milieu. Op zondagochtend te beluisteren op NPO Radio 1 en vrijdagavond te zien op NPO 2. Like Vroege Vogels op Facebook of volg het programma op Twitter of Instagram.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1