appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

#JanPubliek: Geheime rapporten, pushberichten en wie is er bijna jarig?

NOS
vrijdag 29 november 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren van het NOS Radio 1 Journaal even het nieuws uit. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen we vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

We kregen een klacht over de hoeveelheid pushberichten die wij sturen. NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff kwam met alle liefde uitleggen waarom wij ze sturen. En hoe je ze uitzet in de app natuurlijk.

Verder ging het over een geheim rapport in handen van Joost Schellevis. Hoe komt hij daaraan? En hieperdepiep hoera! Jurgen is bijna jarig, maar dat wil hij helemaal niet weten.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1