appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Vandaag op NPO Radio 1: Eredivisie en Leven met de Maffia

ANP
zondag 11 augustus 2019 | RAD1 | Redactie

Vijf wedstrijden in de Eredivisie, Pieter Jan Hagens en Joyce Sombroek in De Perstribune en Leven met de Maffia deel III in Reporter Radio. Dit en meer hoor je vandaag op NPO Radio 1.

Eredivisie

Tijd voor de tweede speelronde in de Eredivisie! Langs de Lijn hoor je 's middags tussen 14.00 uur en 19.00 uur en 's avonds tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Uiteraard doen de gedurende de hele dag verslag van de hoogtepunten van alle wedstrijden.

Een overzicht van de wedstrijden

12.15 uur Fortuna Sittard - Heracles Almelo
14.30 uur RKC Waalwijk - AZ
14.30 uur sc Heerenveen - Feyenoord
16.45 uur FC Utrecht - PEC Zwolle
20.00 uur PSV - ADO Den Haag

Pieter Jan Hagens en Joyce Sombroek in De Perstribune 

Presentator Pieter Jan Hagens en oud-hockeykeepster Joyce Sombroek zijn vandaag te gast in De Perstribune bij Carrie ten Napel, vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1.

Pieter Jan Hagens, presentator van onder meer Buitenhof, is net terug van een sabbatical. Het afgelopen jaar zeilde hij, samen met zijn vrouw Renske, de Atlantische Oceaan over: via de Kaapverdische Eilanden naar Suriname én weer terug. Voor Hagens kwam daarmee een langgekoesterde droom in vervulling. Nu hij terug is, pakt hij zijn werk weer op. Eind augustus is hij weer te zien in Buitenhof.

Joyce Sombroek was jarenlang de vast doelvrouw van Laren én van het Nederlands hockeyteam. In 2010 maakte ze haar debuut in Oranje. In de jaren erna won ze onder meer goud op de Spelen van Londen en zilver in Rio. Vorig jaar maakte ze bekend te stoppen met haar topsportcarrière. Sombroek is nu arts in Amstelveen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leven met de Maffia deel III in Reporter Radio

In de zomerserie Leven met de maffia reist verslaggever Gabriella Adèr af naar de prachtige streek Calabrië. Azuurblauwe zee, groener dan groene bossen, en prachtige dorpjes. Maar ook de thuisgrond van één van de machtigste maffia-organisaties van de wereld: de 'Ndrangheta.

De 'Ndrangheta heeft zich op verschillende manieren in het dagelijks leven van de Calabrezen gewurmd. Hoe is het om te leven in een omgeving waarop de maffia een flinke stempel drukt? Op veel plaatsen infiltreert de 'Ndrangheta in gemeentebesturen en de katholieke kerk. Gabriella en journalist Sanne de Boer gaan naar een Maria-processie in Polsi, waar jaarlijks 'Ndrangheta-bazen uit de hele wereld samenkomen. Luister vanaf 19.00 uur  naar Reporter Radio

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1