appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: steeds drukker op de weg, kan dat in 2019 anders?

anp
vrijdag 28 december 2018 | NPO Radio 1 | redactie

De files op de Nederlandse wegen zijn dit jaar met zo'n 20 procent toegenomen En ook in 2019 zullen we vaak stil staan. Kan dat niet anders?

De laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en verkeer kent John Boender van het CROW. En we vragen Ananda Groag van shareNL naar hippe alternatieven.

Want: hoe ver zijn we nu met zelfrijdende auto's? Gaan we de elektrische step vaker zien? En wat doen we met al die auto's die op diesel en benzine rijden als we in 2030 elektrisch moeten gaan?

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1