appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: Zo is het in een overvol Grieks opvangkamp

AFP
dinsdag 20 november 2018 | NOS | Redactie

In het opvangkamp op het Griekse eiland Samos is plaats voor zevenhonderd mensen, maar er verblijven zeker duizenden vluchtelingen en migranten.

De Dag #206: Zo is het in een overvol Grieks opvangkamp

De winter staat voor de deur en dat zorgt voor schrijnende situaties, vertelt Sander Schaap van Vluchtelingenwerk. Hij is al een paar keer in het kamp geweest.

Verder in De Dag

En het onderzoek naar een viervoudige moord in Enschede is nog in volle gang. Pim Lindeman is misdaad- en onderzoeksjournalist bij Tubantia. Hij geeft een inkijkje in de lokale crime scene en vertelt hoe hij zich daar als journalist in beweegt.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Correctie melden

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1