appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Politie schiet verdachte neer na steekpartij op Amsterdam Centraal, twee gewonden

ANP
vrijdag 31 augustus 2018 | NOS | Redactie

Bij een steekincident op Amsterdam Centraal zijn twee mensen gewond geraakt. De politie heeft een verdachte neergeschoten. De twee slachtoffers en de gewonde verdachte zijn naar het ziekenhuis gebracht.

In verband met het politieonderzoek is de westelijke tunnel op het station afgesloten. De centrale en oostelijke tunnel zijn wel bereikbaar. Over de toedracht is verder niets bekend. Ook is het onduidelijk hoe de gewonden eraan toe zijn.

Op last van de politie werd het treinverkeer van en naar Amsterdam Centraal korte tijd volledig stilgelegd, net als het tramverkeer. Daarna werden alle sporen vrijgegeven, met uitzondering van spoor 4 en 5, waar het incident gebeurde. Inmiddels zijn alle sporen vrijgegeven en rijden ook de trams weer.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1