appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: Wat moet je doen als je een hekel aan je buren hebt?

ANP/NOS
woensdag 29 augustus 2018 | NOS | Sid van der Linden

Sommige mensen kunnen hun buren niet luchten of zien. Volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) ervaren zelfs steeds meer mensen overlast.

 

Maar gelukkig is er de buurtbemiddelaar. Hugo Greeven vertelt in De Dag over lastige, grappige en ontroerende momenten die hij meemaakt als bemiddelaar tussen twee vuren.

Verder in De Dag

En ook vandaag staat er weer een grote demonstratie gepland in Pakistan tegen de cartoonwedstrijd over de profeet Mohammed die Geert Wilders wil organiseren. "Als Nederlander kun je je daar maar beter uit de voeten maken", zegt oud-correspondent Joeri Boom over de onrust in Pakistan. Boom legt uit waarom een cartoonwedstrijd in een klein landje als Nederland zo leeft aan de andere kant van de wereld.

Hoera! De Dutch Podcast Awards!

De Dag is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards van BNR in de categorie Nieuws en Politiek. We waarderen het enorm als je op ons wil stemmen. Dat kan hier

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1