appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast
STER Advertentie

Podcast De Dag: Hoe maak je de perfecte Instagramfoto?

ANP/NOS
dinsdag 31 juli 2018 | NOS | Redactie

"Baudet zoekt het randje op" en "Wens die kerel gewoon een fijne vakantie". Het zijn zomaar wat reacties op het veelbesproken vakantiekiekje van Thierry Baudet. Met reisfotograaf Eelco Roos recenseren we de foto.

"De foto is gemaakt op een onhandig tijdstip. Het licht is daardoor te hard en de compositie is vrij vrouwelijk", zegt Roos. "Maar ik denk dat de mensen die hem een warm hart toedragen dit een geweldige foto vinden".

En we spreken Koen van Huut, die over de Pamir Highway in Tadzjikistan fietste. Hij kwam de slachtoffers van de aanslag nog geen drie weken geleden tegen aan de grens van Tadzjikistan.

Hoera! De Dutch Podcast Awards!

De Dag is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards van BNR in de categorie Nieuws en Politiek. We waarderen het enorm als je op ons wil stemmen. Dat kan hier

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1