appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Eythora Thorsdottir: 'Hoe bijzonder is het dat een land met zó weinig inwoners meedoet met het WK?'

ANP
dinsdag 26 juni 2018 | AVROTROS | Redactie

IJsland is er wél bij op het WK in Rusland. Dus waarom zouden we niet voor dat land juichen? Bij EenVandaag komt elke dag een ambassadeur aan het woord voor een land dat meedoet aan het WK. Vandaag een van de grootste turntalenten die Nederland kent. Ze werd geboren en getogen in Rotterdam, maar haar roots liggen in IJsland. Eythora Thorsdottir juicht dan ook voor IJsland.

Programma item: 0

Over EenVandaag

Dit artikel is een bijdrage van EenVandaag, iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1. Meer over de uitzending is te vinden op EenVandaag.nlFacebook of op Twitter.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1