appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Boeren voelen zich niet gewaardeerd

NPO Radio 1
dinsdag 19 juni 2018 | KRO-NCRV | NPO Radio 1

De 55.000 boeren in ons land zijn trots op hun vak als voedselproducent, maar voelen zich niet gewaardeerd door de samenleving. Dat is een opvallende uitkomst uit een groot opinie-onderzoek in de agrarische sector dat dagblad Trouw vandaag publiceert. In totaal 2300 boeren deden hieraan mee.

In een speciale uitzending praten boeren op NPO Radio 1 over de uitkomsten van dit onderzoek. Vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur komt Spraakmakers vanuit een stal van melkveehouder Heida in de Flevopolder.

Boeren willen overstappen naar natuurvriendelijke werkwijze; maar hoe?

Boer zoekt toekomst

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1