appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Dit is gewoon geschiedenis'

avrotros
vrijdag 17 juli 2020 | AVROTROS | Humberto

Vandaag in Humberto: Anna Gimbrère praat Humberto Tan bij over het wetenschapsnieuws rondom corona en Jessica den Outer vertelt hem over de natuur als rechtspersoon. Frans Schepers van Rewilding Europe praat met Humberto over het belang van de terugkomst van de wisent in Engeland. En: morgen is het 50 jaar geleden dat de band Queen voor het eerst een optreden gaf. William Rutten maakte foto's van hun laatste concerten, met Freddie Mercury in Nederland.

Snel op de hoogte met Humberto in 3 minuten!

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1