appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Kees Jansma denkt niet dat Johan Derksen terug gaat naar VI: 'Het zit heel diep'

ANP
donderdag 25 juni 2020 | KRO-NCRV | Redactie Spraakmakers Twitter

Talpa schrapt de laatste aflevering van Veronica Inside (VI) na ruzie tussen de drie hoofdrolspelers. De heren liggen wel vaker met elkaar in de clinch, maar sportjournalist Kees Jansma denkt dat dit meer is dan een ruzietje voor de bühne. "Het zit heel diep", zegt hij in Spraakmakers.  

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Kees Jansma sportjournalist en oud- perschef van het Nederlands Elftal
Johan Derksen en René van der Gijp willen niet meer met presentator Wilfred Genee om de tafel na de uitzending van afgelopen maandag. Derksen vindt dat Genee hem heeft laten vallen in het racismedebat. Jansma noemt het vrij opzienbarend dat een programma geschrapt wordt vanwege een persoonlijke ruzie. "Voor hen is het heel belangrijk dat ze even rust nemen."  

Johan Derksen 

Jansma is benieuwd of het programma in deze vorm na de zomer wél doorgaat nadat hij een onvermurwbare Derksen sprak: "Op dit moment heb ik het gevoel dat hij dat niet wil." 

Wesley Sneijder 

Jansma is oud-perschef van Oranje en schreef recent de biografie van voetbalinternational Wesley Sneijder. Sneijder zou maandag aan tafel schuiven bij VI, maar Jansma heeft hem geappt dat dit niet doorgaat. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Kees Jansma sportjournalist en oud- perschef van het Nederlands Elftal

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1