appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Je komt hier niet zomaar voor een gesprekje'

AVROTROS
vrijdag 19 juni 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Een bomvolle uitzending met leuke gasten bij Humberto Tan op vrijdagmiddag. Met directeur van TopNotch, Vincent Patty, en programmamaker Roel Maalderink bespreken we de 'beeldenstorm' in Nederland. De dochter van Antoinette Hertsenberg is finalist in de strijd om jongerenvertegenwoordiger van de VN te worden en ze zijn te gast.

Jack van Gelder heeft tóch weer zin in de zomer met de voetbalcompetities die wél doorgaan. En Joyce de Ruiter is te gast. Zij wordt door het Ushersyndroom langzaam doof en blind en schreef een boek. Dat en meer in 3 minuten! 

Humberto kun je ook terugluisteren als podcast, in jouw favoriete podcast-apps: NPO Radio 1, Spotify of iTunes. 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1