appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

'Complete bazinnen', Spice Girls weer op tour, behalve Posh

Reuters
maandag 5 november 2018 | NOS | NTR | Redactie

De Spice Girls gaan weer touren, maakten de zangeressen vanmiddag bekend. “Supergoed nieuws natuurlijk”, zegt voormalig 3FM-dj Roosmarijn Reijmer. “Ik kan niet wachten.”

'Dat wilde ik ook wel worden, zo’n bazin'

Baby Spice, Sporty Spice, Scary Spice, Ginger Spice: iedereen behalve Posh doet mee aan de reünie. Victoria Beckham haakte af, omdat ze te druk is met haar eigen bedrijf. “Die had er toch geen zin in”, zegt Reijmer. “Ik zag op internet dat ze net een huis had verkocht voor 33 miljoen.”

In de jaren ’90 scoorden de meiden wereldwijd meerdere hits. Reijmer was in de hoogtijdagen van de Britse band een fan. "Het mag dan wel ooit ontstaan zijn als marketingconcept", refereert ze aan de oprichting van de band; de meiden kenden elkaar daar voor nog niet. "Maar het is wel een girl group die de wereld heeft gedomineerd. Dat vond ik mateloos knap."

De reünietour is overigens alleen in het Verenigd Koninkrijk. Nederland staat niet op de agenda.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1