appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Watskeburt?! is een ijkpunt in de geschiedenis van het Nederlandstalige lied'

NPO Radio 1
vrijdag 29 mei 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Het is precies 15 geleden dat de Jeugd van Tegenwoordig doorbrak met Watskeburt?! Niemand minder dan Radiomaker des Vaderlands Frits Spits praat in Humberto over de impact van dat nummer. Producent en regisseur Marc Pos vertelt over de digitale 'demonstratie' van Cultuur in Actie.

Verder: Michiel Vos over de oplopende spanning in Amerika na de dood van George Floyd. En het is de laatste vrijdag van de maand, dus kiest onze boekenredacteur Emma Louise Diest de beste drie non- fictie boeken van de afgelopen maand.

Dat en meer, in Humberto in 3 minuten! 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. Luister ook naar de podcast!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1