appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

#JanPubliek: Met een Kumbaya-gevoel het weekend in

NOS
vrijdag 20 september 2019 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen de presentatoren in het NOS Radio 1 Journaal even uit het nieuws. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars.

Dat deed Rutte wel heel gemakkelijk bij de Algemene Beschouwingen. Onze verslaggever gebruikte het Kumbaya-gevoel om te omschrijven hoe de Kamer zich met Rutte verenigde. Jacco vroeg wat Kumbaya precies is, Elisabeth heeft het antwoord voor je. 

Ook zocht ze uit hoe je als burger bij de Troonrede in de Ridderzaal kunt zitten en hoe verslaggevers lange Kamervergaderingen samen kunnen vatten voor het NOS Radio 1 Journaal.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Jan Publiek Weekoverzicht

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1