appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Gezinsmoord Dordrecht eist vierde leven

Media TV
dinsdag 10 september 2019 | NOS | Redactie

De gezinsmoord van gisteravond in Dordrecht heeft een vierde leven geëist. Ook de moeder van het gezin is overleden, zegt een woordvoerder van de politie.

Gisteravond schoot een man, vermoedelijk de vader van het gezin, om zich heen en doodde daarbij twee kinderen van 8 en 12. Ook hijzelf werd dood aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat hij zichzelf heeft omgebracht, maar onderzoekt dit nog.

Het stel zou al langere tijd ruzie hebben en in scheiding liggen. Toch leefden ze volgens buurtbewoners nog samen. De omgekomen man, een 35-jarige politieagent, werkte bij de politie-eenheid Rotterdam.

Of de schutter zijn dienstwapen heeft gebruikt, is nog niet duidelijk. Daar doet de Rijksrecherche nog onderzoek naar.

NOS-verslaggever Robert Bas bezocht de wijk. 

2 kinderen dood bij schietincident in huis Dordrecht, agent mogelijke dader

'Buurt zeer geraakt'

Voetbalclub Wieldrecht, waar twee slachtoffers van de schietpartij in Dordrecht voetbalden, heeft verslagen gereageerd. "Onze gedachten en ons medeleven zijn bij een ieder die hierbij betrokken is en de familie op welke wijze dan ook kent. Dit valt met geen pen te beschrijven." Vanmiddag komen de burgemeester, politie en justitie bijeen voor overleg.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1