appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
STER Advertentie

14 gewonden na blikseminslag bij militaire oefening in Ossendrecht

STUVE FOTOGRAFIE via NOS
woensdag 19 juni 2019 | NOS | Redactie

Bij een blikseminslag op een militair oefenterrein op de Ossendrechtse heide zijn 14 jongeren in de leeftijd van 16 tot 18 jaar gewond geraakt. Een van hen is er ernstig aan toe en is overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen.

De andere gewonden worden ter plekke op het terrein door hulpdiensten behandeld.

De slachtoffers waren op het terrein in het kader van hun veva-opleiding, een vooropleiding waarmee ze kunnen instromen op de luchtmachtbasis in Woensdrecht. Tijdens die oefening werden ze verrast door de bliksem.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1