appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Dijkstra en Evenblij ter plekke vanuit Leiden: kijk mee!

Unsplash
zondag 18 april 2021 | BNNVARA | Dijkstra en Evenblij ter plekke Twitter

Dijkstra en Evenblij ter plekke is vandaag in de Sleutelstad. Dé plek die onlosmakelijk verbonden is met het Janssen-vaccin, waarbij tijdens het Leids Ontzet Rubberen Robbie door de speakers schalt, en waar lang, lang geleden Goeie Mie nogal wat mensen ombracht. 

Vandaag hoor je Dijkstra en Evenblij vanuit de prachtige Stadsgehoorzaal in Leiden. Met livemuziek van Lisa Ostermann, advies voor de overheid als het gaat om crisismanagement, en nog veel meer. Luisteren dus, naar NPO Radio 1.

Dijkstra en Evenblij Ter Plekke

Erik Dijkstra en Frank Evenblij nemen het nieuws van de afgelopen week door. Dat doen ze vanaf een plek ergens in Nederland die in het nieuws is geweest. Met live gasten, reporter Mai Verbij, diverse rubrieken en verrassende onderwerpen. Je hoort ze elke zondagavond tussen 20:00 en 22:00 op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1