appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Lebbis en Jansen presenteren Bureau Sport

BNNVARA/ANP
vrijdag 8 november 2019 | BNNVARA | Redactie Twitter

Dolf Jansen en Hans Sibbel nemen de plek van Erik Dijkstra en Frank Evenblij voor één middag over bij Bureau Sport. Een unieke comeback van Lebbis en Jansen: voor het eerst sinds 2007 werken ze weer samen. Een bijzondere uitzending dus, vanmiddag om 13.30 uur.

Het ene illustere duo vervangt het andere. Het legendarische cabaret-duo Lebbis en Jansen vallen eenmalig in voor de oude vertrouwde Bureau Sport-presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Het programma is verder precies zoals je gewend bent, maar met een ander geluid.

Hardlopen en vissen

Lebbis en Jansen gaan natuurlijk op pad met de Verhoorwagen, brengen een sportieve ode en vragen de Afrikaanse voorspelslak Slakkie Groenen om een prognose voor het aankomende sportweekend.

Jansen staat bekend als hardloopliefhebber. Lebbis houdt van vissen. Alle sportieve voorkeuren komen deze vrijdag samen, tussen 13.30 en 14.00 op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1