appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Mag poes Choupette Lagerfelds 700 miljoen erven?

Jim Watson/AFP
zondag 24 februari 2019 | VPRO | OVT Twitter

"Zij is het middelpunt van mijn leven, mijn eigen Greta Garbo", aldus de deze week overleden modeontwerper Karl Lagerfeld over zijn poes Choupette. Als het even meezit erft de kattige weduwe een bedrag van 700 miljoen.

Choupette, de kat van Karl Lagerfeld erft 700 miljoen

Maar mag dat eigenlijk? OVT praat met Erno Eskens over huisdieren, hun beroemde baasjes en hun erfenissen.

Zo had Michael Jackson veel liefde voor zijn huisaap Bubbles, waarvan niet bekend is of de chimpansee ook rijkelijk bedeeld is bij de erfenis. Ook Nicolas, de kat van Dusty Springfield komt voorbij.

Huishoudelijke hulp

"Ik had nooit gedacht dat ik verliefd kon worden op een dier zoals deze", zei Karl Lagerfeld over zijn Choupette. "Maar ze is ongelofelijk. Ze heeft haar eigen huishoudelijke hulpen en is een echte cat woman."

Meer OVT?

OVT is een historisch radioprogramma met actueel nieuws over de historie, columns en historische documentaires.OVT wordt wekelijks uitgezonden om zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Volg OVT op Facebook en Twitter.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1