appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Milow live in het NPO Radio 1 Tourcafé: 'Dit is terug naar de begindagen, alleen de gitaar, de stem en lief publiek'

Foto: NPO Radio 1
maandag 22 juli 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Op deze tweede, en laatste, rustdag van de Tour de France is er natuurlijk wél gewoon Tourcafé in Beeld en Geluid. Met muzikale ondersteuning van de vaste gast bij sportevenementen: de beste klimmer van het Tourcafé, de Belgische Milow.

Milow - Lay Your Worry Down (Akoestisch)

De Belgische singer-songwriter twijfelt even wanneer Radio Tour de France-presentator Robbert Meeder hem vraagt of zijn muziek én wielrennen Nederland en België dichter bij elkaar brengt. "Ik heb in België toch een beetje leedvermaak gevoeld, toen jullie wéér twee voetbalfinales verloren. Dan verdedig ik Nederland. 'Komaan, geef ze een kans'."

Milow - You Don't Know

Milow - Michael Jordan

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Tour de France

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1