appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
STER Advertentie

Roef en Route en de bobo's

De Nieuws BV
zaterdag 14 juli 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Roelof de Vries bevindt zich nog steeds in het oog van de Tour om op zijn eigen wijze verslag te doen van de Grote Ronde. De Touretappe van vandaag eindigt in Amiens. De stad die bekend staat als thuisstad van de schrijver Jules Verne en president Emmanuel Macron. Wielrenner Ramon Sinkeldam heeft trouwens een hele andere associatie bij de stad Amiens. Hij is dan ook de quizmaster.

 

Winnen!

Tijdens de Tour geeft NPO Radio 1 racefietsen weg, die op het dak van de Tour-taxi heel Nederland hebben gezien. Niet geheel nieuw dus, maar ook weer niet zo lelijk als Roelof ze omschrijft in de video. Je kunt ze winnen! Kijk dan de gehele video en beantwoord de vraag over Amiens die op zeer natuurlijke wijze gesteld wordt door Ramon Sinkeldam. Vergeet ook deze keer niet te genieten van de dagelijkse wielerwijsheid, vandaag gaat die over de hobbelige wegen van Roubaix. Vive la Grande Boucle! Vive le Tour!

Meer van Roef en Route

Roef en Route

Roelof de Vries is de komende drie weken in Frankrijk om op geheel eigen wijze verslag te doen van de Tour de France, dit doet hij onder de noemer 'Roef en Route'. Elke werkdag is hij te horen tussen 13.00 en 14.00 uur in De Proloog, wielertalkshow van De Nieuws BV. Wil je niets missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook en abonneer je op de podcast!

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Tour de France

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1