appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

Roef en Route: hoe goed kennen Timo Roosen en Antwan Tolhoek elkaar?

Roef en Route
maandag 9 juli 2018 | BNNVARA | Roelof de Vries Twitter

Vandaag voor het eerst sinds 2015 weer op de rol in de Ronde van Frankrijk: de ploegentijdrit. In vroeger tijden (namelijk die van ploegleider Peter Post) een heus Hollands specialisme. De renners koersen vandaag 35,5 kilometer in en om Cholet. Daar zijn ze wel bekend met wielerkoersen: elk jaar wordt er de GP Cholet verreden.

Roef en Route - hoe goed kennen Timo Roosen en Antwan Tolhoek elkaar?

Bij zo'n ploegentijdrit is het toverwoord samenwerking. En hoe beter je iemand kent, hoe soepeler die samenwerking verloopt. Roelof vroeg zich af wat de jonge Nederlandse renners Timo Roosen en Antwan Tolhoek allemaal wel en niet van elkaar weten. Welke muziek draait het duo van LottoNL-Jumbo bijvoorbeeld? En zijn het proppers of vouwers? Tijd voor een onverbiddelijke test!

Meer van Roef en Route

Roef en Route

Roelof de Vries is de komende drie weken in Frankrijk om op geheel eigen wijze verslag te doen van de Tour de France, dit doet hij onder de noemer 'Roef en Route'. Elke werkdag is hij te horen tussen 13:00 en 14:00 in De Proloog, wielertalkshow van De Nieuws BV. Wil je niets missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook en abonneer je op de podcast!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1