appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
STER Advertentie

Roef en Route in de Vendée

Roef en Route
zondag 8 juli 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Roelof de Vries is de komende drie weken voor De Nieuws BV in Frankrijk om op zijn eigen wijze verslag te doen van de Tour. Die start dit jaar in het westen van Frankrijk, in de Vendée. Bekend om zijn coulissenlandschap, uitgestrekte luchtplaatsen en als decor van de laatste roman van Victor Hugo.

Winnen!

Tijdens de Tour geeft NPO Radio 1 racefietsen weg, die op het dak van de Tour-taxi het hele land door zijn gecrosst. Niet nieuw dus, maar wel fijne hebbedingetjes. Winnen? Kijk dan de video en beantwoord de vraag die gesteld wordt door Timo Roosen. Niet gewonnen? Overmorgen krijg je een nieuwe kans! En doe in ieder geval je voordeel met de wielerwijsheden die Roelof opdoet tijdens de Ronde. Allez!

Morgen is de eerste reportage van Roelof te horen in De Proloog, de wielertalkshow van De Nieuws BV, tussen 13:00 en 14:00 op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie

Meer Tour de France

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1