appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 4 februari

Van vmbo tot vwo; iedereen moet onder één dak les krijgen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Door kinderen van verschillende schoolniveaus in verschillende gebouwen les te geven, ontstaan grotere afstanden tussen verschillende groepen in de samenleving. Dat concludeert het SCP in haar nieuwe rapport ‘Samen of gescheiden naar school’.

Voor zowel de samenhang in de samenleving als de persoonlijke ontwikkeling van het kind, is het beter als alle schoolniveaus op één locatie les krijgen. 

Is het beter voor hun ontwikkeling als scholieren met kinderen uit andere milieus omgaan of gaat het bij elkaar zetten van onderwijsniveaus de integratie niet bevorderen en blijven kinderen toch wel in hun eigen bubbel?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1