appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 2 februari

Er komt eindelijk wat perspectief voor winkeliers

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanavond horen we weer van Mark Rutte en Hugo de Jonge hoe we de coronacrisis verder door moeten komen. We weten al dat de lockdown blijft tot in maart en er misschien een paar kleine versoepelingen komen. Het openen van de basisscholen is al aangekondigd en gisteren lekte ook uit dat winkels weer open mogen, zij het alleen om bestellingen af te halen. 

Met een strikt tijdschema voor het afhalen en met telefonische en online bestellingen kunnen onder andere kledingzaken, boekhandels, meubelwinkels en tuincentra weer een beetje open. Is dit slechts een doekje voor het bloeden? Of zijn alle inkomsten welkom, hoe weinig ook?

Heb je een zaak die weer open mag voor afhaal, dan horen we graag van je. Maar ook als je blij bent om weer bij je lokale kledingzaak of boekhandel te kunnen bestellen.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1