appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 22 januari

Het is van het grootste belang dat de Sportzomer door gaat

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanaf morgen moeten we allemaal om negen uur 's avonds binnen zijn, de scholen zijn dicht, op vakantie gaan zit er al helemaal niet in. Maar gelukkig komt er een sportgevulde zomer aan! Althans: dat hopen we maar.

Want er wordt van alle kanten getwijfeld of evenementen zoals het EK Voetbal, de Olympische Spelen in Tokyo en de Grand Prix in Zandvoort wel door kunnen gaan. Dat komt natuurlijk vooral door het corona-virus dat op allerlei plekken in de wereld muteert. Maar ook vaccineert het ene land veel sneller dan het andere waardoor er ongelijkheid tussen de sporters dreigt.

Moeten we voor de duidelijkheid nu al besluiten om die sportzomer af te gelasten in belang van de volksgezondheid? Of moeten we juist alles op alles zetten om die grote sportevenementen te laten doorgaan? Zodat we iets hebben om naar vooruit te kijken in deze zware tijden?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1