appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 19 januari

Leerachterstanden zijn onvermijdelijk tijdens deze coronacrisis

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Schoolgaande kinderen krijgen het zwaar te verduren deze coronacrisis.

Uit een onderzoek waar het Algemeen Dagblad over schrijft, blijkt dat ruim driekwart (77 procent) van de docenten vindt dat thuisonderwijs ten koste gaat van de zwakkere leerlingen in hun klassen. En niet alleen de kwetsbare kinderen hebben last, docenten zien mentale problemen, lichamelijke klachten en stagnatie in de sociaal-emotionele ontwikkeling bij de leerlingen.

Hoe vergaat het jouw schoolgaande kind op de basis- of middelbare school? Lopen de emoties thuis hoog op? Ben je docent en zie je dat de schoolsluiting ten koste gaat van kwetsbare leerlingen? Hoe probeer je dat aan te pakken?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1