appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 27 november

Er moet een Europees wintersportverbod komen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Fervent wintersporters hebben de dakkoffer al op de auto gebonden. De grote vraag is; kunnen we wel of niet naar de skipistes dit jaar? Duitsland, Italië en Frankrijk willen dat er in Europa één lijn getrokken wordt en dat de pistes dicht blijven tot half januari. Tot grote ergernis van Oostenrijk, die de pistes het liefst nu open wil gooien. Zwitserland gaat nog een stap verder, daar wordt al volop geskied. 

Moeten we één lijn trekken binnen Europa om een ‘waterbedeffect’ te voorkomen? Jammer voor de wintersportfans, en een financiële strop voor de ondernemers daar, maar moeten de ski’s een jaar in de kast blijven om coronabesmettingen onder controle te houden? Of kunnen we prima op wintersport, zolang we de après-ski overslaan?

Heeft u de skivakantie al geboekt en hoopt u vurig dat het door kan gaan? Of bergt u gerust het snowboard een jaartje op? Werkt u in een wintersportgebied en gaat u er juist vanuit dat er toch nog wat toerisme op gang komt dit seizoen? We horen graag uw ervaring! 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1