appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
Afbeelding

vrijdag 17 juli

Op vakantie naar het buitenland is een slecht idee

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanaf vandaag heeft heel Nederland vakantie!

Vanmiddag zijn de scholen in de regio Midden dicht en dan is iedereen vrij. In Nederland kan je nergens meer naartoe, alle campings en vakantiehuisjes zijn volgeboekt. Het buitenland lonkt...

Maar hoe verstandig is het om de grens over te gaan? Je kunt het coronavirus mee terug nemen of zelf verspreiden. Iedereen gaat met de auto, dus het wordt filerijden. Andere landen hanteren veel strengere coronamaatregelen dan wij. En wat doe je als je in een lokale lockdown terecht komt en niet meer terug kan naar huis?

Kortom: zoveel haken en ogen, dat je je kunt afvragen of het wel slim is om de grens over te gaan.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1