appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

dinsdag 5 mei

Welk lied, gedicht, schilderij of ander kunstwerk symboliseert voor u de vrijheid?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Kunst biedt troost en hoop. Dat hebben we de afgelopen weken wel in de talkshows en op televisie gezien.

Maar ook hoorden we hier in Spraakmakers kunstenaars zoals Tjead Bruinja en Robert Vuijsje over hoe kunst hen op de been houdt in deze tijd.

Vandaag is een speciale Bevrijdingsdag – 75 jaar nadat Nederland werd bevrijd. Een nationale feestdag bovendien, een vrije dag voor iedereen. Dat wordt gevierd, zonder festivals en optredens, maar het vieren van vrijheid is meer dan dat.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1