appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
Afbeelding

donderdag 23 april

Ondernemers klagen terecht over een gebrek aan perspectief

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Hoewel premier Rutte al had aangekondigd dat we niet teveel moesten verwachten van het versoepelen van de maatregelen, zijn veel ondernemers teleurgesteld over de persconferentie van afgelopen dinsdag.  

De scholen gaan over een paar weken weer gedeeltelijk open, maar er kwam geen stip aan de horizon voor café-eigenaren, kappers, bioscoopuitbaters en andere ondernemers die al hun inkomsten zijn kwijtgeraakt in deze coronacrisis. Ondernemersclubs hebben in razend tempo protocollen geschreven om zich aan te passen aan de anderhalvemetersamenleving, maar Rutte repte er met geen woord over. 

Het is logisch dat de volksgezondheid de grootste prioriteit heeft in Nederland, maar was het voor alle ondernemers die in onzekerheid zitten niet beter geweest als ze iets meer hadden geweten waar ze aan toe zijn?  

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1