appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
Afbeelding

maandag 24 februari

De kantoortuin moet in de ban

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vermoeidheid, concentratieverlies, stress en hoofdpijn. Veel bedrijfsartsen horen deze klachten van mensen die werken in een kantoorruimte. Dat concludeert tv-programma De Monitor.  

Bijna 60 procent van de ondervraagden bedrijfsartsen vindt zelfs dat kantoortuinen moeten worden afgeschaft. Ruim negen op de tien ondervraagde bedrijfsartsen zeggen dat de kantoortuin wordt genoemd als een van de oorzaken voor verzuim onder werknemers die zich melden. 
Maar overdrijven de bedrijfsartsen niet enorm? En zijn andere oorzaken meer dominant voor het veroorzaken van een burn-out? En kost het niet teveel geld om die nieuwe kantoortuinen weer om te bouwen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1