appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen: Vincent van Warmerdam
Afbeelding

vrijdag 3 januari

Ook Europa moet zich zorgen maken over de escalatie in het Midden-Oosten

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het Amerikaanse leger heeft met raketaanvallen in Irak een hoge Iraanse militair gedood. Generaal Soleimani werd op bevel van president Trump om het leven gebracht, bevestigt het Pentagon.

De aanval komt twee dagen nadat pro-Iraanse demonstranten de Amerikaanse ambassade in Bagdad hadden belaagd. Iran noemt de aanval een “uitzonderlijk gevaarlijk en domme escalatie”. Het land zegt met harde vergeldingsacties te komen. Ook Europese en Israëlische doelen worden niet uitgesloten. Hoeveel zorgen moeten wij ons maken over de situatie?

Wat vind jij?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1