appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

woensdag 6 november

De problemen in het onderwijs zijn te complex om met een zak geld op te lossen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Ondanks het feit dat kabinet 460 miljoen extra in het onderwijs gaat investeren, wordt vandaag op grote schaal gestaakt. Leuk, dat extra geld, maar leraren en de bonden wil dat er structureel in het onderwijs wordt geïnvesteerd. Ook willen ze minder werkdruk, meer waardering en minder verschillen tussen primair en voortgezet onderwijs. 

Is uiteindelijk elk probleem, zoals lerarentekorten en salarissen, op te lossen met geld? Of laten sommige kwesties zich niet zo eenvoudig ‘afkopen’?

Daarom de stelling: De problemen in het onderwijs zijn te complex om met een zak geld op te lossen.

Mocht je schoolgaande kinderen hebben: wat krijg je mee van de problemen op hun school? Hoe zou de situatie te verbeteren zijn?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1