appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
Afbeelding

woensdag 14 augustus

De berichtgeving over de zoon van Halsema gaat te ver

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam is in verlegenheid gebracht door de arrestatie van haar minderjarige zoon. De burgemeesterszoon werd in juli aangehouden omdat hij werd betrapt bij een inbraak op een woonboot, aldus berichtgeving in De Telegraaf

Burgemeester Halsema verwijt de Telegraaf vandaag in een brief aan alle Amsterdammers de berichtgeving over haar zoon; de politie heeft een ambtsgeheim en journalisten zouden er bij andere, minderjarige Amsterdamse jongens zonder strafblad niet over piekeren om hun gegevens zo op straat te gooien.  

Is het logisch dat politici en hun familieleden onder een vergrootglas liggen? Of is de zoon van Halsema, voordat er een rechterlijk oordeel is, al veroordeeld door berichtgeving in de krant?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1