appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

dinsdag 22 januari

We laten ons gek maken door een paar centimeter sneeuw

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

De eerste grote sneeuwbui van het jaar trekt niet onopgemerkt aan ons voorbij. De treinen rijden de hele dag volgens een aangepaste dienstregeling en ook automobilisten moeten rekening houden met het winterse weer.

Op veel plaatsen kan er zich een sneeuwdek vormen van 1 tot 3 centimeter, lokaal mogelijk tot 5 centimeter. Reden genoeg voor Rijkswaterstaat om maar liefst 546 strooiwagens en 350 sneeuwschuivers in te zetten om de snelwegen sneeuwvrij te houden.

De vraag is: Doen we er goed aan om preventief maatregelen te nemen tegen sneeuwoverlast of slaan we door?

Grijpt u de sneeuwval aan om een thuiswerkdag in te lassen? Heeft u de wekker een half uurtje eerder gezet? Of laat het winterse weer u koud?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1