appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

woensdag 5 september

Debat of niet: Blok is zijn geloofwaardigheid al kwijt

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Stef Blok heeft zich er de hele zomer op kunnen voorbereiden; vandaag is de dag van het debat. Onze minister van Buitenlandse Zaken moet zich in de Tweede Kamer verantwoorden voor zijn uitspraken over Suriname en de multiculturele samenleving.

 

Of het ook bijltjesdag wordt voor Blok, dat gaan we vanaf 10.15 uur merken. Hij zal in de Kamer alle zeilen bij moeten zetten, want steun van alle regeringspartijen is allerminst zeker.

 

Zal het hem alsnog lukken om gemeende excuses te maken en om zijn internationale diplomatieke geloofwaardigheid te herstellen?

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1