appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 5 juli

Je kind weghouden bij je ex moet strenger bestraft worden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Ruzie om de kinderen. Het is zo oud als de weg naar de Rome. Maar soms loopt het zo uit de hand dat één van de ouders hun ex-partner de toegang tot hun kind weigert.

Deze weigerouder komt daar nu vaak makkelijk mee weg. Als een ouder nu niet mee werkt aan een omgangsregeling, blijft het vaak bij bemiddelingspogingen. Daar moet een einde aan komen. Dat vindt een Kamermeerderheid die een voorstel voor een hardere aanpak steunt. De Kamer wil dat het strafrecht in het uiterste geval kan worden ingezet.

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1