appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 21 juni

Het kabinet moet het experiment met ‘staatswiet’ grootschalig aanpakken

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Meer gemeenten moeten meedoen aan een proef met cannabis gekweekt onder toezicht van de overheid. Dat adviseert een speciale commissie aan het kabinet. ‘Staatswiet’ zou er voor kunnen zorgen dat softdrugs uit het criminele circuit wordt gehaald. Bovendien moet - als de proef slaagt - landelijke invoering worden overwogen, zo stelt de commissie. Maar is het legaliseren van verdovende middelen wel zo’n goed idee?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1