appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Clubs overwegen exit Super League: 'Chaos nu compleet'

ANP
dinsdag 20 april 2021 | NOS | NOS Sport

Volgens BBC Sport is Chelsea druk bezig om zich terug te trekken uit de Europese Super League. De club uit Londen is een van de twaalf clubs die zich afgelopen zondag aansloten bij het van een nieuwe Europese topcompetitie. 

Volgens andere internationale media zijn ook Manchester City en Atlético Madrid bezig om zich op korte termijn terug te trekken. 

Spoedvergadering

De Italiaanse sportkrant La Gazetta Dello Sport meldt dat er nog voor middernacht een spoedvergadering komt met de twaalf clubs die twee dagen gelden de Super League oprichtten. Volgens het medium is de uitkomt ook al bekend. "Dit is het einde van het project."

In Langs de Lijn En Omstreken vertelde Tim de Wit, correspondent in het Verenigd Koninkrijk, over de ontwikkelingen omtrent de Super League. De Wit legt uit dat voetbalsupporters boos zijn en dat er wordt geprotesteerd door Chelseafans. "De chaos is nu compleet."

Chelsea en City bereiden snelle exit Super League voor: 'Chaos nu compleet'

Chelsea en City bereiden snelle exit Super League voor: 'Chaos nu compleet'

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1