Sport
BNNVARA

Meindert Talma speelt live in Bureau Sport

foto: Henk Veenstrafoto: Henk Veenstra
  1. Nieuwschevron right
  2. Meindert Talma speelt live in Bureau Sport

Wie met smart wachtte op een nieuw nummer van Meindert Talma, kan zijn geluk niet op. In Bureau Sport speelt de muzikant het gloednieuwe Hee Frenkie de Jong.

Het is een primeur voor Talma én voor Bureau Sport: nooit eerder werd in het programma op NPO Radio 1 live muziek gespeeld, én het is de eerste keer dat Talma het nummer live zingt.

Grote Meindert Talma Voetbalshow

Voor wie ook het nummer live wil horen: er komt een Grote Meindert Talma Voetbalshow. In aanloop naar het EK 2021 brengt Talma de show naar 14 theaters in mei en juni (mocht corona geen roet in het eten gooien). De tour inspireerde Talma om na Eenmaal Oranje (2012) en Balsturig (2019) begin mei zijn derde voetbalplaat Minna te maken, die weer wordt uitgebracht door Excelsior Recordings.

Op Minna (bijnaam Humprey Mijnals) staan o.a. liedjes over Willem van Hanegem, Memphis Depay, Arjen Robben, Frenkie de Jong en Simon Tahamata.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie