appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Krajicek: 'ABN Amro-toernooi om snel én nooit te vergeten'

ANP
zondag 7 maart 2021 | NOS | Redactie

Het was een tennistoernooi zoals Rotterdam nog nooit had meegemaakt. Het ABN Amro-toernooi zonder publiek, zonder vips, zonder promo-dorp. Dat zijn ingrediënten die het toernooi normaal gesproken maken tot wat het is.

Gelukkig waren er wel topspelers. Maar de meeste van die topspelers werden vroeg uitgeschakeld. Op eentje na: de als vierde geplaatste Rus Andrei Roeblev. Hij won deze bijzondere editie.

Toernooidirecteur Richard Krajicek richtte zich in zijn praatje na afloop tot het tennispubliek thuis. "Ik heb jullie gewoon gemist. Laten we alsjeblieft afspreken dat we volgend jaar weer volle tribunes hebben en de ouderwetse sfeer." Ook voor hem was het een memorabel toernooi. "Eentje om nooit, maar ook snel te vergeten", zegt hij NOS Langs de Lijn.

Richard Krajicek blikt terug op ABN Amro-tennistoernooi

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1