appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Voetbalpodcast #137: Het is te makkelijk om te zeggen dat er koppen moeten rollen bij Ajax

ProShots
maandag 8 februari 2021 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met de commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs.

Het is te makkelijk om te zeggen dat er koppen moeten rollen bij Ajax

Behalve het spektakel in de Verenigde Staten waar Tom Brady met de Tampa Bay Buccaneers de Superbowl won is er veel aandacht voor de rampweek van Ajax die begon met de administratieve fout rond aankoop Sébastien Haller en eindigde met de schorsing van Andre Onana.

Daarnaast wordt er onder andere vooruitgekeken op het Europees Kampioenschap van komende zomer. Hoe moet het Nederlands elftal eruit gaan zien en moet er een plekje in de selectie worden ingeruimd voor Club Brugge-sensatie Noa Lang?

Voetbalpodcast beluisteren

De NOS Voetbalpodcast is hier te beluisteren. Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast-app.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1