appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Voetbalpodcast #135: 'AZ heeft betere selectie dan Feyenoord'

ANP
maandag 25 januari 2021 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met de commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg.

#135 - Ondanks verschil in begroting heeft AZ een betere selectie dan Feyenoord

Aan bod komt de topper Feyenoord-AZ waarin de thuisclub verloor en voorlopig de aansluiting met koploper Ajax verloor. Ook de titelkansen van Vitesse en de blessureproblemen die zich maar blijven opstapelen bij PSV komen aan bod.

Voetbalpodcast beluisteren

De NOS Voetbalpodcast is hier te beluisteren. Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan in de NPO Radio 1-app, NPO Luister of via je favoriete podcast-app.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1