appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

‘Bureau Sport kan nu tot in de eeuwigheid door’!

Bureau Sport
vrijdag 27 november 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

Zoals iedere vrijdag bespreken Frank Evenblij en Erik Dijkstra het aankomende sportweekend en het belangrijkste sportnieuws. 

 
Natuurlijk gaat het over Diego Armando Maradona. Frank en Erik riepen altijd: "Bureau Sport stopt als we Maradona hebben geinterviewd.”
Nu pluisje deze week is overleden kan het programma dus tot in de eeuwigheid door. 
Frank ontmoette ooit de Engelse voetballer Steve Hodge, die tijdens die verloren kwartfinale op het WK van 1986 shirtje ruilde met Maradona. Het was de enige blije Engelsman.
 
Het beste nieuws sinds tijden was volgens Erik de terugkeer op de fiets van wielrenner Fabio Jakobsen. "Hij zag er godzijdank gewoon uit als Fabio Jakobsen!” 
Jakobsen deelde eerder deze week op zijn Instagram een foto. Hij heeft de intentie om binnen een jaar weer deel te nemen aan wedstrijden.
 
Erik steekt zijn liefde voor schaatsster Jorien Ter Mors nooit onder stoelen of banken. "Erben Wennemars moet gewoon normaal doen. Als je aan Jorien Ter Mors komt, dan kom je aan mij!”
Frank is het daar niet mee eens: “Dan mag je eindelijk sporten, en dan doe je het niet! 
 
Guus Dubbelman heeft een boek uitgebracht over Muhammad Ali. Speelt Erik daar nou wel of geen rol in?

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1