appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Faas Wilkes, de zoektocht van een kleinzoon

ANP
donderdag 15 oktober 2020 | NOS | NOS Sport

Hij speelde 38 interlands in Oranje en scoorde daarin maar liefst 35 keer. Faas Wilkes. De spits die lange tijd topscorer van Oranje was en als een van de eerste Nederlanders voetbalde op de buitenlandse velden. Faas Wilkes zou deze week 97 jaar zijn geworden, maar in 2006 overleed hij.

Nino Wilkes, de klein zoon van

Z'n kleinzoon Nino was toen tien jaar, en die is zo nieuwsgierig, dat hij besloot een boek te schrijven met de titel Faas Wilkes; de zoektocht van een kleinzoon. En die kleinzoon was te gast bij Langs de Lijn en Omstreken. 

Nino Wilkes, de klein zoon van

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1