appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Geen Amstel Gold Race dit jaar: 'Dat doet pijn'

ANP
woensdag 30 september 2020 | NOS | NOS Sport

De Amstel Gold Race gaat ook op 10 oktober niet door. De Nederlandse voorjaarsklassieker was al uitgesteld, maar door de aangescherpte coronamaatregelen is de koers alsnog geannuleerd.

"Gisteravond wisten we het. En toen hebben we het een beetje over ons heen laten komen", reageert koersdirecteur Leo van Vliet in Langs de Lijn En Omstreken.

Van Vliet over de geannuleerde Amstel Gold Race

De teleurstelling is groot bij Van Vliet. "Dat doet echt pijn, dat komt aan." Maar de koers zelf staat niet op om vallen, denkt hij. "De eigenaar is Heineken/Amstel. Dat is wel een partij die een stootje kan hebben."

Van Vliet over de geannuleerde Amstel Gold Race

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1