appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Ajax-trainer Ten Hag staat (nog) niet open voor Oranje, wel voor Suárez

ANP
vrijdag 21 augustus 2020 | NOS | NOS Sport

In de zoektocht naar een opvolger van Ronald Koeman hoeft de KNVB geen contact te zoeken met Erik ten Hag. De trainer stelt in gesprek met de NOS dat hij gelukkig is bij Ajax en in Amsterdam blijft.

De coach reageert vanuit Oostenrijk, waar Ajax op trainingskamp is om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Ten Hag over Ten Hag

De naam van Luis Suárez wordt steeds vaker in verband gebracht met de recordkampioen. De spits van Barcelona verdiende begin 2011 bij Ajax een transfer naar Liverpool. 

Volgens Ten Hag is een terugkeer van de Uruguayaan op dit moment niet aan de orde. "Maar een speler als Luis is altijd welkom."

Ten Hag over Suarez

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1